Winkelsurveillance

National Security Team heeft ruime ervaring met winkelsurveillance.

Een vak apart

Winkelsurveillance is een vak apart. Dat is om te beginnen al ons uitgangspunt bij sollicitatiegesprekken met aspirant winkelsurveillanten. De toenemende winkelcriminaliteit vraagt ook om een dergelijke benadering. Denkt u maar eens aan de 750 miljoen euro schade die de detailhandel in 2002 leed waarvan 500 miljoen door diefstal én interne fraude en 250 miljoen door overvallen en vernielingen. Dit zijn bepalende cijfers.

Cijfers die vragen om een concrete aanpak. Zoals u weet is er met de oprichting van Platform Detailhandel een stap in de goede richting gezet. Maar zoals u ook weet begint een doeltreffende aanpak van winkelcriminaliteit op de winkelvloer zelf.

Voorkomen

Regelmatig werkt ons winkelsurveillance team voor winkels waar bijvoorbeeld net een overval heeft plaatsgevonden. Na een risico analyse blijkt dan vaak dat de overval waarschijnlijk voorkomen had kunnen worden door relatief kleine wijzigingen in bijvoorbeeld laad- en los tijden van toeleveranciers, of het beleid bij aankomst/vertrek personeel.

Goed personeel

De manier van preventief denken en handelen van ons winkelsurveillance team is wat ons eigen maakt. Winkelsurveillance is een vak apart omdat er veel gevraagd wordt van een goede winkelsurveillant. Tact, discipline, mensenkennis en een goed beeld van onze huidige maatschappij zijn niet weg te denken. Verder zijn een dienstverlenende en een vriendelijke maar wel alerte uitstraling zeer belangrijk.

Veel ervaring

Voor diverse winkels en supermarktketens heeft National Security Team de winkelsurveillance al verzorgd. Vaak ook in een zogenaamde “no-go area”. Onze winkelsurveillanten weten dus wat er te staat. Door hun preventieve manier van denken en handelen heeft uw personeel direct de voordeel.

Is deze dienst ook in mijn regio beschikbaar?

National Security Team is door heel Nederland actief. Ook zijn wij in het buitenland actief.

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan

Wilt u gebruik maken van deze dienst?

Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.