Receptie Diensten

Medewerkers achter de balie, je herkent ze wel. Dit is het visitekaartje van uw bedrijf of instelling. Voor onze receptiedienst hebben wij de juiste mensen geselecteerd die uw de receptie van uw bedrijf tot haar waarden laten behouden.

Klantgerichte receptie

Onze receptiedienst zorgt ervoor dat telefonische gesprekken op de juiste manieren worden uitgevoerd. Uw klanten zullen op een professionele manier telefonisch worden behandeld

Gastvrijheid

De werkzaamheden van onze Receptiedienst breidt zich steeds meer uit. Er ook een groeiende behoefte aan (gast)vrijheid, zeker bij balie- en receptiefuncties is dit goed te merken. Om een solide uitvoering mogelijk te maken, houden wij  rekening met de eisen die betreffende locatie geeft.

Een gesmeerde receptie

Onze receptiedienst maakt gebruik van profielschetsen. Hiermee is de kwalificering van medewerkers mogelijk, het gaat hier niet alleen om opleiding en ervaring, maar ook om de persoonlijke kenmerken.

Op deze manier kunnen wij de juiste mensen selecteren voor de juiste locaties.

Zo kunnen wij uw locatie zo gesmeerd mogelijk te laten lopen.

Ook in jouw regio

National Security Team is door heel Nederland actief waardoor we er ook voor u zijn! Wij zijn tevens ook in het buitenland actief.

Offerte aanvragen?

Vraag hier uw offerte aan

Wilt u gebruik maken van deze dienst?

Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.