Ruim 10 jaar expertise in Recherche- en Beveiligingsdiensten.

National Security Team is een dynamische internationaal beveiligings- en recherchebureau wat alweer 10 jaar bestaat. Gevestigd in Nederland en in het buitenland, wij verrichten werkzaamheden voor zowel overheid als voor bedrijven en particulieren. Vooral voor de grensstreek is dit een uitkomst

Met een brede expertise in de beveiligingsbranche en recherchediensten is
National Security Team in het bijzonder gespecialiseerd op het terrein van risicobeheersing en preventie. Zowel in de huidige bedrijfsvoering als in de bescherming van personen en zaken is dit van essentieel belang gezien de steeds toenemende criminaliteit en de consequenties van calamiteiten. Onze uitgebreide praktijkervaring leert dat goed advies, onderzoek en beveiliging de ingrediënten zijn om tot een planmatige aanpak te komen die criminaliteit in hoge mate beperkt en efficiënt optreden bij calamiteiten zeer bevordert.

Niet alleen op de terreinen van interne fraude, kidnapping of overval, maar ook bij de toetsing van procedures of het screenen van toekomstige zakenpartners en het doorlichten van personeel op cruciale plaatsen. National Security Team treedt tevens op als onafhankelijke intermediair voor opdrachtgevers om offertes en plannen te beoordelen op prijs en kwaliteit.

Organisaties kiezen voor National Security Team.

Met een brede expertise in de beveiligingsbranche en recherchediensten is National Security Team in het bijzonder gespecialiseerd op het terrein van risicobeheersing en preventie. Zowel in de bedrijfsvoering als in de bescherming van personen en zaken is dit van essentieel belang gezien de steeds toenemende criminaliteit en de consequenties van calamiteiten.

Onze uitgebreide praktijkervaring leert dat goed advies, onderzoek en beveiliging de ingrediënten zijn om tot een planmatige aanpak te komen die criminaliteit in hoge mate beperkt en efficiënt optreden bij calamiteiten zeer bevordert.