Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een breed begrip. Zie het beveiligingsdoel als een ‘object’, bijvoorbeeld een gebouw, of meerdere gebouwen op een terrein.

Beveiligen en bewaken

Onderscheid tussen beveiligen en bewaken waardoor het object volledig is voorzien een efficïente bewaking.

Beveiligen

De maatregelen nemen om een object te beschermen.

Bewaken

Alle aandacht dat is gericht op een bepaald object.

Omdat er bij objectbeveiliging ook onderscheid is gemaakt in open, halfopen en gesloten objecten maakt National Security Team eerst een gedegen risicoanalyse. Hierop wordt in overleg met de opdrachtgever de beveiliging afgestemd. Waardoor er sprake is van een efficïente manier van werken.

In de praktijk

Werkelijk is binnen de dienst objectbeveiliging is een objectbeveiliger ook een deel van de tijd bezig met dienstverlening en niet met beveiligingstaken. National Security Team werkt servicegericht. Dit maakt dat de objectbeveiligingsmedewerkers naast representativiteit en flexibiliteit worden geselecteerd op servicegerichtheid. Belangrijkste uitgangspunt blijft echter dat de dienstverlening nooit ten kosten van de beveiliging van het object gaat. Heeft u ons nodig?

Is objectbeveiliging ook in mijn regio beschikbaar?

Met haar ruime ervaring is National Security Team uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. National Security Team is zowel door heel Nederland als in het buitenland actief.

Offerte aanvragen?

Dat kan snel en gemakkelijk! Vraag uw offerte aan en wij zullen zo snel mogelijk reageren.
Vraag hier uw offerte aan

Wilt u gebruik maken van deze dienst?

Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.