Beveiligings- en Recherchebureau

ONZE DIENSTEN

Met een brede expertise in de beveiligingsbranche en recherche- diensten is National Security Team in het bijzonder gespecialiseerd op het terrein van risicobeheersing en preventie. Zowel in de bedrijfsvoering als in de bescherming van personen en zaken is dit van belang gezien de toenemende criminaliteit en de consequenties van calamiteiten.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag een passende en op maat gemaakte beveiligingsdienst aan. U kunt al uw wensen bij ons neerleggen zodat we met elkaar kunnen kijken welke passende oplossingen wij u kunnen bieden. Wilt u weten hoe
National Security Team u kan helpen? Vraag dan nu een offerte aan. Altijd een oplossing op maat op basis van uw wensen. Geheel vrijblijvend!

SOLLICITEREN

Op zoek naar een leuke baan en/of bijbaan in een zeer dynamische omgeving? Ben jij flexibel, alert, communicatief sterk en draag je graag zorg voor een vriendelijke en veilige omgeving op een breed scale aan events. Dan is werken bij
National Security Team iets voor jouw. Beveiliger bij National Security Team ben je op veel verschillende plekken.

Diensten
Offerte aanvraag
Solliciteren

Brede expertise

Onze uitgebreide praktijkervaring leert dat goed advies, onderzoek en beveiliging de ingrediënten zijn om tot een planmatige aanpak te komen die criminaliteit in hoge mate beperkt en efficiënt optreden bij calamiteiten zeer bevordert.

Ruim 10 jaar expertise

National Security Team is een ervaren, dynamische internationaal beveiliging en recherchebedrijf. Gevestigd in Nederland en in het buitenland, wij verrichten werkzaamheden voor zowel overheid als voor bedrijven en particulieren.

Hoge kwaliteit service

National Security Team heeft service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt bij ons altijd terecht voor advies of informatie.